zwerfvuil opschoonactie langs de IJssel bij Kampen

zwerfvuil opschoonactie langs de IJssel bij Kampen

zwerfvuil opschoonactie langs de IJssel bij Kampen

door
266 266 mensen hebben dit evenement bekeken.

Graag nodigen we jullie uit om mee te helpen met de jaarlijkse zwerfvuil opschoon actie langs de IJssel. Wij hebben als natuurvereniging IJsseldelta de IJsseloever van de Molenbrug tot de Scheeresluis bij de ingang van het Reevediep “geadopteerd”.

Na het hoge water in deze wintertijd is er weer veel zwerfvuil aangespoeld ook in het Reevediep.
We starten zaterdag 16 maart om 10 uur onder de Molenbrug aan de Kamperstraatweg, Dus over de weg onder de brug in de uiterwaarden.

Mocht je in het bezit zijn van een grijper neem die dan mee. Wij zorgen voor meer grijpers, vuilniszakken en draagringen. De volle zakken kunnen we bij elkaar langs de weg zetten. Na een seintje van ons worden de zakken opgehaald door medewerkers van gemeentewerken.

We hopen altijd op gunstig weer en genieten ook van de wandeling en vogelzang die weer volop te horen is. Doe wel warme kleren en laarzen aan, want op sommige plekken kan het drassig zijn. We hopen fazanten en reeën te ontmoeten en we kunnen beversporen zien.

Meestal gaan we nog een tweede raapmoment inplannen, omdat we het hele traject niet in één keer kunnen belopen.
We hopen op en verwachten een grote opkomst, want we hebben via “social media” ook de wijken Het Onderdijks en De Terpen benaderd om te helpen.

Opgeven bij Onno Drent e mail onnodrent@gmail.com Telefoonnummer 06-20417902

Event registration closed.
 

Datum en tijd

16 maart 2024 10:00
 

Einddatum registratie

15 maart 2024
 

Evenement categorie

Share With Friends