Aankondiging lezing natuur fotograaf Geert de Vries over het Hunze gebied dinsdag 25 september 2018

Lezing over het Hunzegebied door Geert de Vries

Op 25 september a.s. organiseert de Natuurvereniging IJsseldelta een lezing over het Hunzegebied in Drenthe.

Op deze avond zal natuurfotograaf Geert de Vries een presentatie over dit gebied verzorgen.

Normaal gesproken blijft hij voor lezingen binnen de provincie Drenthe, maar wegens familiebanden maakt hij voor Kampen een uitzondering.

Voor de pauze zal Geert laten zien hoe het beekdallandschap in elkaar zit,  na de pauze behandelt hij hoe de verschillende diergroepen in de nieuwe natuur van het beekdal hun weg hebben gevonden

De lezing duurt 1,5 uur (tussenin een pauze van een kwartier tot 20min.)

Op dinsdag 25 september om 20:00 uur hopen we deze lezing te organiseren op  de Hooizolder boven de museumboerderij, Groenestraat 94, 8261 VJ Kampen.

Koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar. zaal open v.a. 19:15 uur Leden van Natuurvereniging IJsseldelta hebben gratis toegang en niet leden betalen 4,00 Euro.